Öljy ei ole arvonmyymälä, Bitcoin on, sanoo Crypto Billionaire

Öljyvarastot ovat kasvaneet pandemiatilanteen aiheuttaman kysynnän laskun myötä. Tästä syystä hallitus tarjoaa joukkovelkakirjalainoja, jotka on varustettu öljyvarannoilla, mutta salausmiljardirentaja sanoo, että Bitcoin Future on parempi sijoitusvaihtoehto kuin Öljy.

Gemini-pörssin perustaja Cameron Winklevoss otti twitterin käyttöön puolustaakseen bitcoinia vielä kerran

Melkein kaikkien alojen pandemiatilanteen vuoksi tapahtuneen laskun keskellä monet uskovat bitcoinien olevan turvallinen sijoitus.

Äskettäisessä twiitissä Winklevoss sanoo, että bitcoinilla on enemmän kauppa-arvoa kuin öljyllä, jonka kysyntä on viime aikoina ollut laskussa.

Kasvavan käyttöönoton ja hintojen nousun myötä Winklevoss nosti yhden suosikki digitaalisten omaisuuserien kaikkien aikojen vähiten saatavana olevaksi Bitcoiniksi. Lehdistöajankohtana Bitcoin käy kauppaa 11753 dollarilla dollaria vastaan ​​ja nousi hieman 1,56 prosenttia viimeisen 24 tunnin aikana. Cameronin tärkein argumentti on kuitenkin, että Bitcoinin enimmäismäärä on rajoitettu ja tunnettu, kun taas sen on vaikea analysoida muiden perinteisten omaisuuserien, kuten kullan ja öljyn, niukkuutta.

Saatat löytää tämän mielenkiintoisen – Bitcoin 200 miljardin dollarin markkinahinta paistaa 5 miljoonan dollarin markkaa lyhentävillä hedge-rahastoilla

Bitcoin – enemmän niukkaa omaisuutta

Meneillään oleva kriittinen taloudellinen vaihe on antanut sijoittajille mahdollisuuden etsiä luotettavaa omaisuutta, johon sijoittaa. Öljyn kysynnän vähentyminen on pakottanut Iranin kaltaiset hallitukset tarjoamaan öljyn tukemia turvalainoja.

Kääntäen, Kaksosetbitcoin on parempi vaihtoehto kuin öljy. Bitcoinilla on enemmän myymäläarvoa ja se on niukkaa kuin öljy. Salausseuraajat kuitenkin hyväksyivät hänen huomautuksensa, mutta jotkut käyttäjät ilmoittivat paheksuttavansa.

Maailman öljyn kysyntä laski jyrkästi

Öljynviejämaiden järjestön (OPEC) tuoreen lausunnon mukaan öljyn kysyntä on vähentynyt maailmanlaajuisesti. Tämä johtuu meneillään olevasta COVID-19-kriisistä, joka oli jättänyt lähes koko maailman lukkiutumiseen.

Kysynnän lasku kuitenkin toipuu seuraavien kuukausien aikana, koska monet maat ovat helpottaneet sulkeutumistaan. Siksi öljyn kysynnän odotetaan palautuvan ensi vuonna.

COVID-19-pandemia on pähkinänkuoressa vaikuttanut käänteisesti kaikkiin aloihin. Tästä eteenpäin sijoittajat etsivät rahastoilleen turvapaikkoja. Siksi, kuten Winklevoss totesi, Bitcoin voisi olla parempi vaihtoehto, koska digitaalisen omaisuuden odotetaan ylittävän kaikki muut perinteiset omaisuuserät lähipäivinä.